fbpx

O Nama

"Dr Milićević" Specijalistička internistička ordinacija

O našoj ordinaciji

Specijalistička internistička ordinacija “dr Milićević” je osnovana 2011. godine. Osnovao je dr Milovan Milićević internista-kardiolog, sa ciljem da svojim pacijentima pruži kvalitetne zdravstvene usluge, na najvišem nivou.
Nalazi se u ulici Vladike Ćirića br. 7, na Novom naselju u Novom Sadu, u prizemlju zgrade. Ispred ordinacije postoji veliki parking, što omogućava lak i neometan prilaz i najtežim bolesnicima.
Do sada, poverenje nam je ukazalo na hiljade pacijenata, a zadovoljan pacijent je naša glavna reklama, te ćemo i u budućnosti tome težiti. Naše ljubazno i stručno osoblje će Vas dočekati u prijatnom ambijentu i pokušati da odgovori na sve vaše zahteve i medicinske potrebe.
Tokom proteklih 8 godina, postepeno smo se razvijali, te danas naš tim čini 15 stalno zaposlenih lekara i lekara konsultanata, eminentnih stručnjaka u domenu interne medicine. Pomoću najsavremenije medicinske opreme i dugogodišnjeg iskustva naših lekara, trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu, pacijentima pružimo visokokvalitetnu dijagnostiku i lečenje.

Zakažite vaš termin već danas!

Profesionalan i prijatan tim doktora

Posvećeni našim pacijentima, njihovom zdravlju i profesionalnom pristupu prilikom svakog pregleda korišćenjem poslednje tehnologije za preglede i dijagnostiku.

Tu smo za Vas. Pozovite nas putem broja 021/494-204 ili 063/83-66-180. 🙂