Are you a Carer, Occupational Therapist or Physiotherapist? Join our Healsoul.

Doppler Karotida i VB Sliva

Doppler krvnih sudova vrata i glave je bezbolna i neškodljiva ultrazvučna metoda, koja ispituje stanje arterijskih i venskih krvnih sudova i protok krvi kroz njih.
Doppler karotida i vertebro-bazilarnog sliva se radi svim pacijentima koji imaju vrtoglavice, zujanje u ušima, nestabilnost pri hodu, promene u vidu, govoru, gutanju, i druge neurološke deficite ili su imali moždani udar ili gubitak svesti. Takođe se radi i osobama preko 40. godina koje imaju faktore rizika, kao što su povišen krvni pritisak, šećerna bolest, povišene masnoće u krvi, pušenje, kontinuirani stres ili su im roditelji ili bliski rođaci imali šlog, infarkt srca ili iznenadnu smrt.

O Nama

Specijalistička internistička ordinacija “dr Milićević” je osnovana 2011. godine. Osnovao je dr Milovan Milićević internista-kardiolog, sa ciljem da svojim pacijentima pruži kvalitetne zdravstvene usluge, na najvišem nivou.

Nalazi se u ulici Vladike Ćirića br. 7, na Novom naselju u Novom Sadu, u prizemlju zgrade. Ispred ordinacije postoji veliki parking, što omogućava lak i neometan prilaz i najtežim bolesnicima.

Treba Vam pomoć?