fbpx

Doppler Karotida i VB Sliva

Doppler krvnih sudova vrata i glave je bezbolna i neškodljiva ultrazvučna metoda, koja ispituje stanje arterijskih i venskih krvnih sudova i protok krvi kroz njih.
Doppler karotida i vertebro-bazilarnog sliva se radi svim pacijentima koji imaju vrtoglavice, zujanje u ušima, nestabilnost pri hodu, promene u vidu, govoru, gutanju, i druge neurološke deficite ili su imali moždani udar ili gubitak svesti. Takođe se radi i osobama preko 40. godina koje imaju faktore rizika, kao što su povišen krvni pritisak, šećerna bolest, povišene masnoće u krvi, pušenje, kontinuirani stres ili su im roditelji ili bliski rođaci imali šlog, infarkt srca ili iznenadnu smrt.

Kada je prvi slobodan termin?

Sve slobodne termine za pregled u ordinaciji “Dr Milićević” možete proveriti pozivom na

Telefon: 021/494-204 ili Mobilni: 063/83-66-180

Na poziv će Vam se odmah javiti kvalifikovana osoba iz ordinacije ili dr Milovan Milićević lično.

Zakažite vaš termin već danas!

O Nama

Specijalistička internistička ordinacija “dr Milićević” je osnovana 2011. godine. Osnovao je dr Milovan Milićević internista-kardiolog, sa ciljem da svojim pacijentima pruži kvalitetne zdravstvene usluge, na najvišem nivou.

Nalazi se u ulici Vladike Ćirića br. 7, na Novom naselju u Novom Sadu, u prizemlju zgrade. Ispred ordinacije postoji veliki parking, što omogućava lak i neometan prilaz i najtežim bolesnicima.

Zakažite Pregled

LOKACIJA

Ulica Vladike Ćirića 7 (Novo naselje, kod Svetosavskog hrama), Novi Sad – Srbija

POZIV

(Najbrži način da zakažete pregled)
Telefon: 021/494-204
Mobilni: 063/83-66-180

EMAIL

drmmilicevic@gmail.com