fbpx

Kardiološki Pregled

Kardiološki pregledi:

Prvi kardiološki pregled kod nas traje oko 60 min i obuhvata strpljiv, opušten i detaljan razgovor sa pacijentom, fizikalni pregled , EKG snimanje srca, ehokardiografiju, analiza ranije dokumentacije, dogovor o terapiji i potrebi za drugim dopunskim pregledima (laboratorijski nalazi; Holter EKG, Holter krvnog pritiska, US abdomena, test opterećenja). Nakon dobijenih svih nalaza i pregleda, dopunjuju se dijagnoze i terapija i da je se predlog o eventualnim daljim dijagnostičkim i terapijskim postupcima.

 

Kardiološki pregled je neophodno uraditi kod pacijenata koji se žale na bol u grudima, brzo zamaranje, povišeni krvni pritisak, nepravilan ili ubrzan,odnosno usporen rad srca, glavobolje, epizode gubitka svesti, kod dijabetičara, bolesnika na hemo ili radioterapiji.

Preventivni kardiološki pregledi su neophodni kod osoba koje imaju faktore rizika za kardiovaskularne bolesti (gojaznost, pušenje, povišene masnoće u krvi, fizička neaktivnost,izražen stres i pojava kardiovaskularnih bolesti u porodici,…).

Ništa ne oštećuje srce kao “tihi ubica”, odnosno povišen krvni pritisak. Ukoliko imate problema sa krvnim pritiskom neophodno je uraditi kardiološki pregled sa ultrazvukom srca i sprečiti brojne štetne posledice ovog oboljenja.

Kada je prvi slobodan termin?

Sve slobodne termine za pregled u ordinaciji “Dr Milićević” možete proveriti pozivom na

Telefon: 021/494-204 ili Mobilni: 063/83-66-180

Na poziv će Vam se odmah javiti kvalifikovana osoba iz ordinacije ili dr Milovan Milićević lično.

Zakažite vaš termin već danas!

O Nama

Specijalistička internistička ordinacija “dr Milićević” je osnovana 2011. godine. Osnovao je dr Milovan Milićević internista-kardiolog, sa ciljem da svojim pacijentima pruži kvalitetne zdravstvene usluge, na najvišem nivou.

Nalazi se u ulici Vladike Ćirića br. 7, na Novom naselju u Novom Sadu, u prizemlju zgrade. Ispred ordinacije postoji veliki parking, što omogućava lak i neometan prilaz i najtežim bolesnicima.

Zakažite Pregled

LOKACIJA

Ulica Vladike Ćirića 7 (Novo naselje, kod Svetosavskog hrama), Novi Sad – Srbija

POZIV

(Najbrži način da zakažete pregled)
Telefon: 021/494-204
Mobilni: 063/83-66-180

EMAIL

drmmilicevic@gmail.com