fbpx

Pregled Lekara Opšte Prakse

Lekar opšte prakse je lekar kome bi svi pacijenti trebali prvo da se jave, bilo da se radi o proveri opšteg zdravstvenog stanja ili da već postoje određene tegobe ili poremećaji zdravlja. Pregled počinje uzimanjem detaljne anamneze, zatim se obavlja klinički pregled, tumače dobijeni nalazi, na osonovu čega se postavlja dijagnoza i daju saveti o lečenju. Ukoliko je potrebno, lekar opšte prakse predlaže dodatne dijagnostičke procedure, upućuje na specijalističke preglede i bolničko lečenje.

 

Takođe, lekar opšte prakse Vas savetuje kako da sprečite pojavu neke od masovnih nezaraznih bolesti, koje se uspešno sprečavaju izbegavanjem faktora rizika, zna da li imate nasledne sklonosti za određene bolesti, podseća na redovne kontrolne preglede i vodi vašu kompletnu medicinsku dokumentaciju.

Kada je prvi slobodan termin?

Sve slobodne termine za pregled u ordinaciji “Dr Milićević” možete proveriti pozivom na

Telefon: 021/494-204 ili Mobilni: 063/83-66-180

Na poziv će Vam se odmah javiti kvalifikovana osoba iz ordinacije ili dr Milovan Milićević lično.

Zakažite vaš termin već danas!

O Nama

Specijalistička internistička ordinacija “dr Milićević” je osnovana 2011. godine. Osnovao je dr Milovan Milićević internista-kardiolog, sa ciljem da svojim pacijentima pruži kvalitetne zdravstvene usluge, na najvišem nivou.

Nalazi se u ulici Vladike Ćirića br. 7, na Novom naselju u Novom Sadu, u prizemlju zgrade. Ispred ordinacije postoji veliki parking, što omogućava lak i neometan prilaz i najtežim bolesnicima.

Zakažite Pregled

LOKACIJA

Ulica Vladike Ćirića 7 (Novo naselje, kod Svetosavskog hrama), Novi Sad – Srbija

POZIV

(Najbrži način da zakažete pregled)
Telefon: 021/494-204
Mobilni: 063/83-66-180

EMAIL

drmmilicevic@gmail.com