Are you a Carer, Occupational Therapist or Physiotherapist? Join our Healsoul.

Pregled Lekara Opšte Prakse

Lekar opšte prakse je lekar kome bi svi pacijenti trebali prvo da se jave, bilo da se radi o proveri opšteg zdravstvenog stanja ili da već postoje određene tegobe ili poremećaji zdravlja. Pregled počinje uzimanjem detaljne anamneze, zatim se obavlja klinički pregled, tumače dobijeni nalazi, na osonovu čega se postavlja dijagnoza i daju saveti o lečenju. Ukoliko je potrebno, lekar opšte prakse predlaže dodatne dijagnostičke procedure, upućuje na specijalističke preglede i bolničko lečenje.

 

Takođe, lekar opšte prakse Vas savetuje kako da sprečite pojavu neke od masovnih nezaraznih bolesti, koje se uspešno sprečavaju izbegavanjem faktora rizika, zna da li imate nasledne sklonosti za određene bolesti, podseća na redovne kontrolne preglede i vodi vašu kompletnu medicinsku dokumentaciju.

O Nama

Specijalistička internistička ordinacija “dr Milićević” je osnovana 2011. godine. Osnovao je dr Milovan Milićević internista-kardiolog, sa ciljem da svojim pacijentima pruži kvalitetne zdravstvene usluge, na najvišem nivou.

Nalazi se u ulici Vladike Ćirića br. 7, na Novom naselju u Novom Sadu, u prizemlju zgrade. Ispred ordinacije postoji veliki parking, što omogućava lak i neometan prilaz i najtežim bolesnicima.

Treba Vam pomoć?