Are you a Carer, Occupational Therapist or Physiotherapist? Join our Healsoul.

Test Opterećenja

Test opterećenja (ergometrija) se obavlja na pokretnoj traci (treadmill) uz korišćenje softvera za evaluaciju EKG parametara. Tokom testa procenjujemo funkciju srca u uslovima postepenog fizičkog opterećenja( povećanje brzine kretanja i nagiba trake na kojoj pacijent hoda). Ova metoda se radi kod pacijenata koji imaju bol u grudima, pečenje, gušenje- sumnja na anginu pektoris, sa aritmijama, koji su preboleli infarkt srca i praćenje efekta terapijskih mera (hirurška revaskularizacija, balon dilatacija, stent, medikamenti). Radi se i kod zdravih ljudi koji se bave sportom ili imaju faktore rizika za nastanak srčanog oboljenja.

O Nama

Specijalistička internistička ordinacija “dr Milićević” je osnovana 2011. godine. Osnovao je dr Milovan Milićević internista-kardiolog, sa ciljem da svojim pacijentima pruži kvalitetne zdravstvene usluge, na najvišem nivou.

Nalazi se u ulici Vladike Ćirića br. 7, na Novom naselju u Novom Sadu, u prizemlju zgrade. Ispred ordinacije postoji veliki parking, što omogućava lak i neometan prilaz i najtežim bolesnicima.

Treba Vam pomoć?