fbpx

Test Opterećenja

Test opterećenja (ergometrija) se obavlja na pokretnoj traci (treadmill) uz korišćenje softvera za evaluaciju EKG parametara. Tokom testa procenjujemo funkciju srca u uslovima postepenog fizičkog opterećenja( povećanje brzine kretanja i nagiba trake na kojoj pacijent hoda). Ova metoda se radi kod pacijenata koji imaju bol u grudima, pečenje, gušenje- sumnja na anginu pektoris, sa aritmijama, koji su preboleli infarkt srca i praćenje efekta terapijskih mera (hirurška revaskularizacija, balon dilatacija, stent, medikamenti). Radi se i kod zdravih ljudi koji se bave sportom ili imaju faktore rizika za nastanak srčanog oboljenja.

Kada je prvi slobodan termin?

Sve slobodne termine za pregled u ordinaciji “Dr Milićević” možete proveriti pozivom na

Telefon: 021/494-204 ili Mobilni: 063/83-66-180

Na poziv će Vam se odmah javiti kvalifikovana osoba iz ordinacije ili dr Milovan Milićević lično.

Zakažite vaš termin već danas!

O Nama

Specijalistička internistička ordinacija “dr Milićević” je osnovana 2011. godine. Osnovao je dr Milovan Milićević internista-kardiolog, sa ciljem da svojim pacijentima pruži kvalitetne zdravstvene usluge, na najvišem nivou.

Nalazi se u ulici Vladike Ćirića br. 7, na Novom naselju u Novom Sadu, u prizemlju zgrade. Ispred ordinacije postoji veliki parking, što omogućava lak i neometan prilaz i najtežim bolesnicima.

Zakažite Pregled

LOKACIJA

Ulica Vladike Ćirića 7 (Novo naselje, kod Svetosavskog hrama), Novi Sad – Srbija

POZIV

(Najbrži način da zakažete pregled)
Telefon: 021/494-204
Mobilni: 063/83-66-180

EMAIL

drmmilicevic@gmail.com